top of page

Skær jeres budskaber ud i pap

...med en knivskarp explainervideo

​​Explainervideoen er som et elevatorpitch; En kort videosekvens, oftest på mellem 30 - 90 sekunder, der på en fængende og letforståelig måde kommunikerer jeres budskaber,  koncepter eller vision. Den vil inspirere og overbevise - og den vil få jeres potentielle kunder til at stoppe op i deres internet-scrolling og få øje på jer. Med en explainervideo vil I blive hørt, set og forstået.

​”Men mit budskab er alt for kompliceret til at forklare på et minut!” Ah, det kan ikke passe. Intet budskab er for kompliceret til at forklare med animationer - animationer kan visualisere alt fra et atom til det uendelige univers, så i arbejdet med explainervideoer, er vores hovedopgave at kombinere knivskarpe budskaber med de rette animationer, der vil øge forståelsen af de ord, som kommunieres. Og det gælder ligegyldigt, om explaineren skal forklare hvem jeres virksomhed er, hvilke markedsfordele I besidder eller hvordan I bidrager med værdi for jeres kunder.

Explaineren en mulighed for at få dialogen i gang med en potentiel kunde. Og hos Egraphics, hvor vi selv udarbejder alle illustrationer og animationer til explainervideoerne, har vi (og dermed du) altså fuld kontrol over hvordan dit budskab bliver bragt og visuelt formidlet. Vi hjælper jer gerne!

Se eksempler på explainers som vi har produceret på vores caseside eller enkelte eksempler nedenfor. 

 

Vi kan altid fanges nedenstående kontaktoplysninger, eller via vores kontaktformular
 

Anne Ejlerskov, ae@egraphics.dk, 60388901
Emil Ejlerskov, ee@egraphics.dk, 27850464


 

SKAL VI KOMME I GANG? 

SMID OS DIN MAIL, SÅ KONTAKTER VI DIG 

Du hører fra os!

bottom of page