top of page
  • Forfatters billedee2 studio

CONTENT BUNDLES

Opdateret: 15. maj

...designet til at få din contentmaskine til at spinde som en misContent a-hva-for-nåed? Content bundles. Altså bundles (aka buketter eller bundter) af content, som vi specialtilpasser til dig, dine budskaber, dit marked og vigtigst af alt dit publikum. En buket af tekser, animationer og køreklare SoMe-posts eller ads, som vi producerer til dig.


Vores content bundles er lavet ud fra tesen om, at godt content er key. Godt content øger din troværdighed og dine konverteringer. Det kan der ikke være to meninger om. Endnu bedre er det, hvis dit content spiller godt sammen. Og dét er vi gode til – at få dine contenttiltag til at spille hinanden rigtige gode, ved at lade dem tale sammen og linke til hinanden.


Og hvad er de der bundles så for noget?

Vores bundles består typisk af noget tekstmateriale, noget animationscontent og nogle SoMe-posts eller ads. Det kunne fx være en blog om et videnstungt emne, hvori I er eksperter + fx en miniexplainervideo til at kommunikere de vigtigste pointer fra bloggen + fx et par SoMe-posts om bloggen med tilhørende udklip fra miniexplaineren til at fange kundernes blik på sociale medier. Det kunne også være en artikel om jeres virksomheds årsresultater akkompagneret af noget bevægeligt infografik og et par SoMe-posts om emnet.


Et koncept født af et behov vi har mødt igen og igen

Vi har oplevet et utal af situationer, hvor vores animationsarbejde er kommet til at samle støv hos vores kunder. Ikke fordi animationerne ikke var lige i skabet, men fordi det ikke var fast besluttet på forhånd, præcis af hvem i organisationen, via hvilke kanaler og hvornår de færdige animationer skulle aktiveres. Det blev ikke brugt i den grad, som håbet. Det skabte frustration for både os og vores kunder. For hvad hjælper det at have fået lavet en kick-ass explainervideo, hvis ingen ser den? Derfor begyndte vi at producere mere og mere af dét, som spiller animationen god.


Så har I ikke interne kræfter til det, kan vi hjælpe jer med sikre, at I får det maksimale ud af jeres investering i animationscontent, ved at levere en fuld pakke af content som aktiverer animationen. Det er smart for os, og det er rigtig smart for jer.Fang Anne på mail aejlerskov@e2studio.dk eller 60 38 89 01, hvis vi skal tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Коментарі


bottom of page