top of page
  • Forfatters billedee2 studio

EMAILS OG VIDEOCONTENT PASSER SOM FOD I HOSE

Der er hård konkurrence om kundernes opmærksomhed på alle medier, og e-mails er ingen undtagelse. Risikoen for at drukne blandt alle de andre brands, som også har opdaget at email-marketing er en af de mest effektive marketingkanaler, er stor. Meget stor. Derfor bør enhver ambitiøs email-marketing-strategi være helt skarp omkring, hvordan netop disse mails skiller sig ud fra alle de andres.


Og her er bevægeligt content den oplagte go-to. Hvorfor? Fordi læserne elsker videocontent og det vil sætte ild til dine konverteringer!Videoindhold er, også i sin simpleste form, svære at modstå og vil kunne holde modtagerens opmærksomhed og gøre indtryk. Godt indtryk - for fakta er, at læsere har svært ved at modstå bevægeligt content.


Brug det i promoveringsmails, i månedlige nyhedsbreve eller i nurtures. Det kan tilføjes som en animeret header, som animeret billedmateriale, som animeret grafik, som GIFs der understreger en pointe eller som thumbnails til længere videomateriale fra dit website.Email-videos er dit supervåben

Fakta er at:

  • Længere videoer, hvad enten de er optagede eller animerede, kan sænke prisen på leads med 19%.

  • Video-thumbnails i e-mails kan øge klikraten med 50%

  • 64% af købere er mere villige til at lægge en ordre efter at have set en video med relation til produktet.

  • .Og så vil videoer øge trafikken på dit website, fordi flere vil klikke sig hertil, og dermed også have en positiv effekt på websitets SEO.


Tænk video video video

Så når din email-strategi skal opdateres, så tænk bevægeligt indhold ind. Brug det videocontent som du allerede har liggende, og få produceret nyt bevægeligt content, der forener dine budskaber med din visuelle identitet. Det behøver ikke være svært, dyrt eller tidskrævende, hvis du blot tager aktivt stilling til, præcis hvordan og hvornår det bevægelige indhold skal bruges. D


Comments


bottom of page